maandag 17 juni 2013


Familie Camping Limburg .nl is een website van Camping De Bloksberg, de familie camping van limburg.
Wij scoren hoog als het om klantvriendelijkheid gaat. Dit is onder meer te zien aan onze zeer goede waardering op zoover.nl

Wie zijn wij?

De natuur is mooi. Een bron van inspiratie, waar we zuinig op zijn. Voor ons is de natuur en alles wat zij te bieden heeft, erg belangrijk. Dat ziet u terug op onze camping.
Bent u op zoek naar een vakantie in de natuur, dan bent u aan het juiste adres op onze familiecamping. Onze camping ligt in een uitloper van het Reichswald en aan het Pieterpad. De combinatie van bos met een geweldig natuurbad van 5 ha maken De Bloksberg uniek in zijn soort. U zult bij ons dan ook geen asfalt of afgemeten plaatsen vinden, maar bospaden en ruime plaatsen die u deelt met konijnen en eekhoorntjes. Ook voor een actieve vakantie bent u bij ons aan het goede adres, want het fietsknooppuntensysteem begint bij de ingang van de camping.



Natuurwater

Met trots kunnen wij zeggen dat het water van ons natuurbad is uitgeroepen tot het helderste en schoonste water van Nederland… Dankzij een diepte van ongeveer 15 meter op sommige plaatsen, is het water ook geschikt voor de duiksport en voor de kleintjes is er aan het strand een speeltuin. Het prachtige water biedt u de gelegenheid tot zwemmen, roeien, surfen of waterfietsen. Om de waterkwaliteit hoog te houden mag er niet gevist worden, maar hengelaars kunnen prima terecht aan de Maas op nog geen kilometer afstand.
Belangrijk om nog even te melden is het feit dat wij geen dagrecreanten toelaten; het bad is uitsluitend bestemd voor campinggasten en hun bezoekers.

Op de camping bevindt zich een gezellige kantine en een jeugdzaal met poolbiljart, tafeltennis, tafelvoetbal en verschillende andere spelen. Voor een hapje kunt u terecht in onze snackbar. In het hoogseizoen organiseren we allerlei activiteiten voor jong en oud. Het seizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Heeft u interesse, komt u dan gerust eens langs of bel ons voor nadere informatie.

www.debloksberg.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten